Dit is werken via Driessen
in 2½ minuut

Jouw werkgeluk telt

Wij zijn Driessen. Wij maken werk van jouw baan in de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Maar belangrijker nog: wij maken werk van jouw geluk. Jaarlijks werken wij voor ruim 15.000 talenten. Talenten die zich elke dag inzetten om anderen te helpen, anderen iets te leren of voor anderen te zorgen. Talenten zoals jij. Want jij maakt de wereld elke dag een stukje mooier. Een stukje gelukkiger. En dat werkt door.

In bovenstaande video vertellen wij je graag in het kort wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden. Kijk en leer ons kennen.

Goed Werkgeverschap brengt je verder

Een leuke baan, het juiste salaris en een goed pensioen zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij vinden dat jij meer verdient! Samen Slim, Samen Vitaal en Samen Bewust; dat is Goed werkgeverschap volgens Driessen. Dankzij diverse ontwikkelingsmogelijkheden kunnen onze flexibele medewerkers groeien. Met gratis e-learnings, workshops en inspirerende events bepaal je jouw eigen richting.

Met ons vitaliteitsprogramma krijg je korting bij meer dan 300 sportscholen, laat je gratis je vitaliteit checken en kun je rekenen op vertrouwde verzuimbegeleiding. En omdat we samen bewust zijn, profiteer je van collectiviteitskorting bij verschillende (zorg)verzekeringen, korting op private lease en een gratis oriënterend hypotheekgesprek bij Rabobank. Zo kom jij verder!

Uitermate tevreden

Onze flexibele medewerkers zijn degenen waarvoor wij dagelijks met ruim 200 collega’s werken. Wat jullie van ons vinden, is voor ons essentieel. Tijdens het laatste tevredenheidsonderzoek (oktober 2018, Ruigrok NetPanel) werd onze uitzenddienstverlening beoordeeld met een 8-. Een mooier compliment kunnen wij niet krijgen!